Gulbenes rajona Stāmerienas pagastā ceturtdienas vakarā notikušā ugunsgrēkā kādā autoservisā sadegušas trīs automašīnas, kā arī autopacēlājs, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) dežūrdaļa.
Policija pieļauj, ka ugunsgrēks varētu būt izcēlies neuzmanīgas rīcības dēļ metināšanas darbos, savukārt servisa īpašnieks šādu iespēju noliedz.

Izsaukums uz Stāmerienas pagasta Lāčplēšiem VUGD saņemts īsi pirms plkst.22. Ierodoties SIA "Lāčplēši - Moto" piederošajā servisā, ugunsdzēsēji nodzēsuši nepilnu 100 kvadrātmetru platībā degošo servisa remonta bloku. Neraugoties uz ugunsdzēsēju pūlēm, tomēr nav izdevies no liesmām glābt degošajā blokā esošās automašīnas "Ford Escord", "Opel Kadett", autoevakuatoru "Mercedes Benz" 809, kā arī autopacēlāju.

Gulbenes rajona policijas pārvaldes priekšnieka palīdze preses un sabiedrisko attiecību jautājumos Elita Kalniņa BNS pauda, ka metināšanas darbus neilgi pirms ugunsgrēka servisā veicis viens no autoservisa darbiniekiem 1963.gadā dzimušais Vilis, vēsta BNS no Valsts policijas preses dienesta saņemtā informācija.

Savukārt autoservisa īpašnieks Ainārs Brezinskis BNS apšaubīja policijas izvirzīto versiju, teikdams, ka metināšanas darbi sen bija beigušies, kad izcēlās ugunsgrēks.

Brezinskis vēl nevarēja pateikt ugunsgrēka nodarīto zaudējumu summu, taču pauda, ka tie ir vairāki tūkstoši latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!