Piektdienas vakarā uz Vidzemes šosejas – aptuveni divus kilometrus aiz Siguldas – avarējis pasažieru autobuss un vieglā automašīna, portālam "Delfi" apstiprināja Valsts policijā.

Avārijā iesaistīts autobuss "Neoplan" un vieglā automašīna BMW. Policija izsaukumu uz notikuma vietu saņēmusi pulksten 19.40.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka slimnīcās Rīgā ir nogādāti trīs cietušie. Viņi guvuši vidēji smagas traumas, tostarp smadzeņu satricinājumu, iespējams, lūzumus un sasitumus. Dienesta rīcībā esošā informācija liecina, ka cietis autobusa šoferis un divas sievietes, kas atradušās vieglajā automašīnā.

"Nordeka" pārstāvis aģentūrai LETA apliecināja, ka uz notikuma vietu pakaļ pasažieriem ir aizsūtīts cits autobuss. Sīkāku informāciju uzņēmumā pagaidām nevarēja sniegt.

Kā redzams aculiecinieku uzņemtajās fotogrāfijas un video, kas ievietoti tviterī, gan automašīna, gan autobuss pēc sadursmes iebraukuši grāvī.

"Autobuss ir ietriecies kokā un viss ir sašķaidīts. Daudz iesaistīto cilvēku. Otrā grāvja malā ir vieglā automašīna, kur bija atgriezts jumts vaļā," ziņo "Delfi" aculieciniece Patrīcija.

Notikuma vietā pēc negadījuma veidojās sastrēgums, informēja aculiecinieki: "No Cēsu puses satiksme kustas, no Rīgas puses – bloķēta."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!