Foto: Publicitātes attēli

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde (ZRP) par "BMW 523"automašīnas nolaupīšanu 17. marta vēlā vakarā Jaunbērzes pagastā operatīvi aizturējusi trīs personu grupējumu, portāls "Delfi" uzzināja policijā.

Informāciju no 1992. gadā dzimuša vīrieša par automašīnas nolaupīšanu policija saņēma pēc pulksten 22.

Cietušo sākotnēji viena no noziedzīgām personām uzrunājusi Dobelē un par samaksu lūgusi, lai viņu aizved līdz Jūrmalai, Slokai. Tad, kad bija nokļūts līdz Liepājas šosejai, vīrietis saņēma draudus no personām, kuras viņš veda.

Personas piedraudējušas un gribējušas ievietot viņu pat automašīnas bagāžniekā, jo cietušais atteicās viņus tālāk vest. Cietušajam vīrietim izdevies veiksmīgi aizbēgt no šīm personām un uzreiz par to paziņot likumsargiem.

Tas gan nepaglāba viņa auto – trīs noziedznieki "BMW 523" nolaupīja.

Policija, saņemot informāciju no cietušā par automašīnas nolaupīšanu, nekavējoties sāka operatīvos meklēšanas pasākumus. Visas trīs personas ar nolaupīto automašīnu policija aizturēja Jūrmalā.

Aizturētie ir 1995. un 1989.gadā dzimuši vīrieši un 2000.gadā dzimusi jauniete, kuri jau iepriekš bijuši nonākuši policijas redzeslokā.

Uzsākts kriminālprocess, kas kā sodu paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai aizturētās personas nav saistītas citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!