Nenoskaidrotam noziedzniekam pirmdien neveiksmīgi beigusies laupīšana "Baltijas Tranzītu bankas" filiālē Daugavpilī, kur viņš cerējis dabūt naudu, bet tā vietā viņam iemānīta tā saucamā lelle.
Viltniece bijusi bankas operatore. Kad bruņotais noziedznieks ieradies un pieprasījis naudu, viņa iedevusi "lelli", un zaglis aizgājis.

Noskaidrots, ka uzbrucējs bijis 18 - 20 gadus vecs jaunietis.

Bankai nekādi materiāli zaudējumi nav nodarīti.

"Baltijas Tranzītu bankas" darbinieki pirmdien notikušo aplaupīšanas mēģinājumu nav uztvēruši nopietni, BNS sacīja bankas Daugavpils filiāles direktors Jānis Geiba. "Mēs, protams, par notikušo paziņojām policijai, taču uzskatām, ka puišeļi vienkārši izklaidējās un nopietnu draudu bankai nebija," paziņoja Geiba.

Filiāles direktors informēja, ka bankas darbinieki ir speciāli apmācīti rīcībai laupīšanas gadījumos un katrai operatorei ir pa rokai "lelle", ko iedot laupītājam. "Arī šoreiz operatore puišelim iedeva naudas lelli, lai jau papriecājas," sacīja Geiba.

Atjautīgā bankas darbiniece par savu rīcību tiks prēmēta. Aplaupīšanas mēģinājums notika bankas norēķinu grupā Inženieru ielā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!