Foto: LETA
Otrdien kāda ofisa Rīgā telpās viens vīrietis nošāvis citu vīrieti un pēc tam nošāvies pats, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Latvijas Televīzijas rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka incidents noticis Kandavas ielā.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs informējis, ka 1973. gadā dzimis vīrietis piebraucis pie biroju ēkas, izsaucis no biroja 1970. gadā dzimušu vīrieti un izšāvis uz viņu visu sava ieroča "Walter" aptveri.

Pēc tam viņš pagājis dažus metrus nost, atstājot pagalmā savu mašīnu ar atvērtām durvīm, pārlādējis ieroci un iešāvis sev galvā, raksta "lsm.lv".

Policija informēja, ka ierocis vīrietim bija legāls, nebija reģistrēti kādi pārkāpumi, kādēļ ierocis būtu jāatņem. Policija arī norādījusi, ka tas ir diezgan dārgs ierocis, raksta portāls.

Ap pulksten 12.30 Valsts policija saņēmusi izsaukumu uz kāda ofisa telpām Rīgā, kur gājuši bojā divi vīrieši. Sākotnējā informācija liecina, ka kāds vīrietis bija iegājis ofisa telpās, nošāvis citu vīrieti, pēc kā nošāvies pats.

Policija noskaidrojusi, ka noziegumu izdarījušais vīrietis bijis viens, tāpēc sabiedrība nav apdraudēta, norāda likumsargi.

Patlaban policisti strādā notikuma vietā. Saistībā ar notikušo tiks sākts kriminālprocess un skaidroti notikušā apstākļi, tostarp nozieguma motīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!