Foto: Valsts policija

15. aprīlī Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Cēsu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļa, administratīvās apskates un sankcionētas kratīšanas laikā, kriminālprocesa ietvaros, Cēsu novadā, Cēsīs, kāda vīrieša dzīvesvietā atsavināja cigaretes bez Latvijas akcizēto preču markām, dīzeļdegvielu un alkoholu, portāls "Delfi" uzzināja policijā.

Apkarojot nelikumīgu akcizēto preču apriti, Cēsu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļa ieguva informāciju, ka Cēsīs, iespējams, tiek veiktas darbības, kas ir saistītas ar nelikumīgu akcizēto preču uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju.

Lai pārbaudītu esošo informāciju, policija īstenoja operatīvo pasākumu kompleksu, kuru rezultātā 15. aprīlī administratīvās apskates un sankcionētas kratīšanas laikā, atklāja un izņēma 1480 cigaretes bez Latvijas nodokļu markām, 1300 litri dīzeļdegvielas bez izcelsmi apliecinošiem dokumentiem, un 77 litrus šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaku.

Tika aizturēta viena persona, kāds 1960. gadā dzimis vīrietis.

Pašlaik izmeklēšana turpinās, tiek skaidroti notikušā apstākļi, savukārt aizturētajam par minēto likumpārkāpumu draud kriminālatbildība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!