Ceturtdien Daugavpilī automašīna uz gājēju pārējas notrieca divus gājējus, viens no gūtajām traumām nomira, bet otrs smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā informēja, ka ap plkst.17.35 Smilšu ielā 1981.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi 100 Avant", nepamanīja gājējus, kuri šķērsoja ceļu pa gājēju pāreju.

Pēc ceļu satiksmes negadījuma viens no gājējiem, 1962.gadā dzimis vīrietis, ar diagnozi politrauma nogādāts slimnīcā, savukārt otra gājēja, pagaidām neidentificēta sieviete, no gūtajām traumām nomira neatliekamās palīdzības automašīnā.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 102 ceļu satiksmes negadījumi, 15 negadījumos cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, deviņos negadījumos cieta cilvēki.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja deviņus transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No aizturētajiem septiņi bija automašīnu vadītāji, divi - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti seši šādi likumpārkāpēji - četri autovadītāji un divi velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!