Foto: stock.xchng
Pagājušajā nedēļā Daugavpilī kādā privātmājā Ķīmiķu mikrorajonā kopīgas iedzeršanas laikā izcēlies sadzīvisks strīds, kā rezultātā vīrietis piekāvis sievieti, kura no gūtajām traumām mirusi, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Latgales reģionālās pārvaldes inspektore Anastasija Laizāne.

Viņa informē, ka policija sestdien, 12.novembrī kādā privātmājā atrada 1954.gadā dzimušas sievietes līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Aizdomās par šo noziedzīgo nodarījumu policija pēc trim dienām aizturēja 1971.gadā dzimušu vīrieti.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka 11.novembrī mājā notikuši "izklaides pasākumi" un alkohola iedzeršana, kuras laikā starp cietušo sievieti un aizturēto vīrieti izcēlās sadzīves rakstura strīds, kā rezultātā sieviete piekauta un no gūtajām traumām mira.

Šo ceturtdien aizturētajam vīrietim tiesa piemēroja ar brīvības atņemšanu saistītu drošības līdzekli – apcietinājumu. Krimināllikumā par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās, vēsta Laizāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!