7.jūlijā ap plkst.21.46 Daugavpilī izglābts kāds 42 gadus vecs vīrietis, kurš Daugavā bija ielēcis no tilta.
Daugavpils ugunsdzēsības un glābšanas dienestā LETA noskaidroja, ka no tilta Daugavā ielēkušo vīrieti pamanīja un izglāba kāds glābšanas dienesta darbinieks, kurš no darba brīvajā laikā Daugavā bija makšķerējis. Viņš piebraucis pie savainotā vīrieša, ievilcis to laivā un nogādājis krastā.

Mediķi cietušajam konstatēja iegurņa kaula lūzumu un alkohola reibumu.

Policijas darbinieki šobrīd mēģina noskaidrot iemeslus, kas pamudinājuši vīrieti lekt no tilta Daugavā.

Šis 7.jūlijā Daugavpilī bija jau otrs gadījums, kad glābšanas dienesta darbiniekiem izdevās glābt slīkstošu cilvēku dzīvību.

7.jūlijā ap plkst 00.10 Daugavpils ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki Ruģeļu ūdenskrātuvē izglāba kādu sievieti, kura bija pazaudējusi orientāciju.

Sieviete kopā ar draudzeni bija atnākusi nopeldēties. Pēc desmit minūtēm, kad pēc peldēšanās viena no draudzenēm nav sagaidījusi krastā otru, viņa piezvanījusi policijai. Tā savukārt izsaukusi uz notikuma vietu glābējus.

Ieradušies notikuma vietā, glābšanas dienesta darbinieki aptuveni 50 metru attālumā no krasta pamanīja pazudušo sievieti, kas jau tikai ar grūtībām turējusies virs ūdens, un izvilka to krastā.

Pēc sievietes izglābšanas izrādījās, ka viņa, būdama alkohola vai kādu citu vielu reibumā, aizgājusi peldēties un tumsā pazaudējusi orientāciju.

Izglābtā sieviete ūdenī bija pavadījusi aptuveni stundu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!