Daugavpilī februāra beigās un otrdien notikuši divi laupīšanas gadījumi – nezināmi vīrieši iekļuvuši kādā dzīvoklī Pušķina ielā, kā arī aplaupījuši kādu vīrieti Mendeļejeva ielā.
Otrdien ap 16:00 Daugavpilī, Puškina ielā kādā dzīvoklī ar viltu iekļuva divi, pagaidām nenoskaidroti, vīrieši un, sasienot saimnieci -1957.gadā dzimušu sievieti, nolaupīja aptuveni 200 latus un zelta izstrādājumus.

Materiālie zaudējumi tiek noskaidroti.Kā tika noskaidrots, tad svešie bija piezvanījuši pie durvīm uz stādījušies priekšā kā paziņas.

Par laupīšanu uzsākts kriminālprocess, policijas darbinieki pārbauda aizdomās turēto personu loku.

Savukārt 23.februārī ap 19:00 Daugavpilī, Mendeļejeva ielā kādas mājas kāpņutelpā 1982.gadā dzimušam vīrietim uzbruka vairākas personas, piekāva viņu un nolaupīja maku, fotoaparātu un mobilo tālruni. Pēc svešinieku uzbrukuma vīrietim bija nepieciešama medicīniskā palīdzība. Ārsti viņam konstatēja sasitumus un nobrāzumus.

Šajā lietā nekavējoties tika sākta izmeklēšana un drīz vien policijas darbinieki noskaidroja iespējamās vainīgās personas. 26.februārī Kriminālpolicijas biroja darbinieki aizturēja divus 1988.gadā dzimušus vīriešus, bet nākamajā dienā arī trešo aizdomās turēto - 1986.gadā dzimušu vīrieti, kuram šī nebija pirmā laupīšana.

Daļu nolaupīto mantu jau izdevies atgūt. Policija turpina izmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!