Foto: Valsts policija
Daugavpils policija meklē divus bezvēsts pazudušos cilvēkus - 1959.gadā dzimušo Aleksandru Amosovu un 1955.gadā dzimušo Valeriju Žigaču, informēja policija.

Amosovs 4.oktobrī izgāja no savas dzīvesvietas Daugavpils novada, Līksnas pagasta vasarnīcu kooperatīva "Latgale-2" 6.līnijas vasarnīcas Nr.8 un līdz šim laikam viņa atrašanās vieta nav zināma. Amosova pazīmes: augums 170 centimetri, druknas miesas būves, mati tumši, iesirmi. Viņš bija ģērbies rūtainā flaneļa kreklā, tumši zilas krāsas sporta biksēs, zilas krāsas čībās.

Foto: Valsts policija
 Savukārt Žigačs 4.novembrī pēdējo reizi redzēts Daugavpilī, Lielā Dārza ielā 60/62, un līdz šim laikam viņa atrašanās vieta nav zināma. Žigača pazīmes: augums 166 centimetri, vidējas miesas uzbūves, mati sirmi, pieres daļā plikpauris, ūsas, acu krāsa- zaļa. Bija ģērbies melnas krāsas ādas virsjakā ar kapuci, zilas krāsasdžinsu biksēs, melnas krāsas kurpēs, rūtainā (balta ar melnu) cepure ar nagu.

Ja Jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par Valerija Žigača vai Aleksandra Amosova atrašanās vietu, policija lūdz ziņot pa tālruņiem: 65403302, 65403310.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!