Rīgas domnieks Jānis Karpovičs kārtējo reizi sūdzējies policijai par viņam izteiktiem draudiem, bet tie nav apstiprinājušies. Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš presei pastāstīja, ka Karpovičs par viņam izteiktiem draudiem zvanot ik pa laikam.
Šoreiz domnieks teicis, ka viņam zvanījuši un draudējuši, sakot, ka ar viņu notikšot "tas pats, kas Ņujorkā".

Kad BNS sazinājās ar Karpoviču, viņš nevēlējās stāstīt par izteiktajiem draudiem un bija ļoti neapmierināts ar to, ka policija atklājusi draudēšanas faktu. "Kāpēc viņiem tas bija jāstāsta," neapmierināti jautāja Karpovičs.

Viņš atteicās stāstīt par to, kā un kāpēc viņam draudēja, bet nenoliedza šo informāciju. "Tā tur izskatījās," viņš sacīja, piebilstot, ka policija nostrādāja labi un tagad viss esot kārtībā.

Pēdējo reizi saistībā ar sev izteiktiem draudiem Karpovičs mediju uzmanības lokā nonāca pērn oktobrī, kad apgalvoja, ka pie viņa darbā ieradies kāds jauns vīrietis un pieprasījis atkāpties no visiem amatiem, pretējā gadījumā solot vardarbību pret deputātu un viņa ģimeni. Sākumā presē Karpovičs izteicās, ka viņa nelabvēlis varētu būt bijusi kāda no amata atstādināta Rīgas domes amatpersona dzīvokļu privatizācijas komisijā, bet pēc tam šo versiju noliedza un pieļāva, ka tas varētu būt kāds domes darbinieks, kam viņš liedzis gūt nepelnītu atlīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!