Dzelzceļa policijas pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki aizdomās par 14 gadus veca pusaudža aplaupīšanu, kas notika šāgada 15.oktobrī Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas laukumā, aizturējuši 1990.gadā dzimušu, agrāk policijas redzeslokā jau nonākušu jaunieti, informēja policija.
15.oktobrī ap pulksten 15 pie kāda pusaudža Rīgā, Centrālās dzelzceļa stacijas laukumā, pienāca trīs jaunieši un, piedraudot ar vardarbību, atņēma zēnam mobilo tālruni. Ļaundari no nozieguma vietas aizbēga, bet cietušais pēc palīdzības vērsās Dzelzceļa policijā.

Likumsargi nekavējoties uzsāka laupītāju meklēšanu un, veicot virkni operatīvo meklēšanas pasākumu, kādā no Rīgas lombardiem atrada pusaudzim nolaupīto tālruni, kā arī, tālākā darba rezultātā, novembra sākumā aizdomās par minēto laupīšanu aizturēja 1990.gadā dzimušu, agrāk policijas redzeslokā jau nonākušu jaunieti. Policijas darbinieki turpina noskaidrot minētā noziedzīgā nodarījuma līdzdalībniekus, kā arī pārbauda aizturētā iespējamo saistību ar citām līdzīga veida laupīšanām. Izmeklēšana turpinās.

Cietušā zēna māte nosūtījusi vēstuli Valsts policijas priekšniekam Aldim Lieljuksim, kurā izteikusi pateicību Dzelzceļa policijas pārvaldes Kriminālpolicijai, kā arī norāda, ka šo policijas darbinieku pozitīvā attieksme pret darbu varētu likt dēlam nākotnē apsvērt domu par karjeru Valsts policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!