Ventspilī pagājušās nedēļas nogalē atkal aplaupīts viens no SIA "Alfa - mikro" veikaliem - šoreiz vīrieši maskās, iesitot sargam ar metāla stieni pa galvu un piedraudot veikala darbiniekiem ar nazi, aplaupīja pārtikas veikalu "Milda".
Šī ir jau ceturtā reize, kad vīrieši maskās uzdarbojas minētās SIA veikalos.

Veikalā Lielajā prospektā 36 svētdien nolaupīti 30 lati un paciņa cigarešu. Sargs Aivars V. (1937) ar sistu brūci galvā ievietots slimnīcā.

Ventspils pilsētas un rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Dzira Šķute informēja, ka divi vīrieši kā maskas izmantojuši adītas cepures ar caurumiem acīm un mutei.

Viens no laupītājiem veikala sargam pārsita galvu, tikmēr otrs no kases nolaupīja aptuveni trīsdesmit latu, kā arī cigarešu paciņu.

Iepriekš šai pašai SIA piederošu veikalu aplaupīja oktobrī - arī toreiz šīs firmas veikalā Tārgales ielā 64 simts latu nolaupīja vīrietis maskā, viņš arī sagrieza pārdevējai seju.

Savukārt martā tika aplaupīti vēl divi citi šīs firmas veikali: Lielajā ielā 6 trīs vīrieši maskās uzlauza veikala seifu, kurā bija 7,5 tūkstoši latu, bet Bērzu ielā 41 ielauzās divi vīrieši maskās un, piedraudot ar ierocim līdzīgu priekšmetu, paņēma 50 latu no kases un nozaga pārdevējai somiņu ar mantām 201 lata vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!