Foto: LETA

Trešdien Kocēnu novadā, nobraucot no ceļa un iebraucot kokā, gājis bojā automašīnas vadītājs, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Zane Vaskāne.

VP devusies uz izsaukumu pulksten 7.35 Kocēnu novadā Vidzemē, kur kāds automašīnas BMW šoferis bija nobraucis no autoceļa Valmiera–Dikļi–Augstroze braucamās daļas un iebraucis kokā.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess, policija skaidro negadījuma apstākļus.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka aizvadītajā diennaktī noticis vēl viens ceļu satiksmes negadījums, kurā Krāslavas novadā, uz Daugavpils šosejas, notriekta pāri ceļam ejoša pusaudze. Meitene gājusi bojā. Negadījums noticis pulksten 7.20 Kalniešu pagastā.

Par negadījumu sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Savukārt ap pulksten 8.00 Vecpiebalgas novadā, Dzērbenes pagastā uz autoceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona, kāda sieviete, vadot automašīnu "Audi", nobrauca no ceļa braucamās daļas, kā rezultātā iebrauca grāvī un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas vadītāja, kura nogādāta medicīnas iestādē, informēja Vaskāne.

Kopā trešdien desmit cilvēki cieta avārijās Rīgas reģionā, bet pa diviem – Latgalē, Zemgalē un Vidzemē. Seši no cietušajiem bija gājēji, bet viens – velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi četrus autovadītājus. Divi aizturēti Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam Kurzemē un Zemgalē. Rīgā policija aizturējusi arī autovadītāju, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Kopumā policija vakar noformējusi 488 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, liecina VP apkopotā statistika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!