Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 23.maijā, Valsts policija par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu sievietei aizturējusi kādu iepriekš par zādzībām sodītu vīrieti, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Pagājušajā piektdienā, 22.maijā ap pulksten 16:00 Rīgas Zemgales policijas iecirknis saņēmis informāciju, ka Ziemeļu ielā kādā dzīvoklī atrasts 1974.gadā dzimušas sievietes līķis ar redzamiem miesas bojājumiem. Par notikušo policijai ziņojuši sievietes radinieki, kuri devušies ciemos un atraduši sievieti mirušu.

Policija par to sākusi kriminālprocesu par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Policisti nekavējoties sākuši izmeklēšanu, lai noskaidrotu iespējamo vainīgo personu.

Sestdien, 23.maijā, aizdomās par nozieguma izdarīšanu likumsargi aizturējuši 1975.gadā dzimušu vīrieti. Aizturēto likumsargi nogādājuši policijas iecirknī. Tur noskaidrots, ka aizturētais vīrietis jau iepriekš bijis sodīts par zādzībām.

Par šādu noziegumu likumā paredzētais sods is brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Pirmdien, 25.maijā, tiesa vīrietim kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!