Vakar Liepājā, Lielajā ielā, kāds iereibis autobusa vadītājs ietriecās vieglajā automašīnā, kura bija apstājusies pie gājēju pārejas.
Valsts policijas un Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka 1971.gadā dzimušais Jānis, būdams alkohola reibumā, vadīja autobusu "Neoplan" un ietriecās automašīnā "Audi Coupe".

Ceļu satiksmes negadījumā cieta autobusa pasažiere - 1968.gadā dzimusī Aiva. Cietusī sieviete ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Liepājas Ceļu policijas nodaļas priekšnieks Madars Kleinbergs aģentūrai LETA sacīja, ka autobuss pieder privātpersonai Janekam Čaurim. Ar šo autobusu tika nodrošināti pasažieru pārvadājumi Liepājas rajonā, maršrutā Liepāja-Bernāti-Nīca-Otaņķi.

Liepājas rajona padomē sacīja, ka līgums par pasažieru pārvadājumiem šajā maršrutā ir noslēgts ar Oliņas individuālo uzņēmumu. Aģentūrai LETA neizdevās sazināties ar šo uzņēmumu, taču, pēc neoficiālas informācijas, firmai bijusi vienošanās ar Čauri par transporta līdzekļa izmantošanu pasažieru pārvadājumiem šajā maršrutā.

Policijā tiek lemts par krimināllietas ierosināšanu. Tas, vai tiks ierosināta krimināllieta, atkarīgs no mediķa atzinuma par cietušās miesas bojājumu smaguma pakāpi, sacīja Kleinbergs. Sākotnējā informācija liecina, ka sieviete guvusi galvas sasitumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!