Rēzeknes dzelzceļa stacijā robežsargi aizturējuši vīrieti, kurš Latvijā mēģināja iebraukt, izmantojot viltotu personu apliecinošu dokumentu, un izrādījās, ka robežpārkāpēja fotogrāfija bija ielīmēta par slepkavību četrus gadus Ludzas policijas meklēta vīrieša pasē.
Valsts robežsardzes (VRS) Preses un sabiedrisko attiecību dienestā pastāstīja - VRS Ludzas pārvaldes Kārsavas dzelzceļa robežkontroles punkta robežsargi datorizētās robežkontroles laikā konstatējuši, ka Latvijā varētu būt ieceļojis vīrietis, kuru kopš 1999.jūlija par slepkavību meklē Ludzas rajona policijas pārvalde.

Robežsargi sadarbībā ar Rēzeknes transporta policijas kriminālpoliciju vīrieti aizturēja nākamajā vilciena pieturā - dzelzceļa stacijā Rēzekne II. Viņa uzrādītās pases pārbaudē atklājās, ka policijas meklētā 1967.gadā dzimušā Igora R. pasē ielīmēta aizturētā fotogrāfija. Citu personu apliecinošu dokumentu cietušajam nav bijis, taču likumsargiem viņš stāstījis, ka ir Moldovas pilsonis 1967.gadā dzimušais Arkādijs V. un viltoto pasi iegādājies Sanktpēterburgā.

Aizturētais ievietots Ludzas policijas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Robežsargi turpina noskaidrot lietas apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!