Robežsargiem pēc izsekošanas ar suņa palīdzību izdevies aizturēt divus robežpārkāpējus, kuri valsts robežu, lai slēptu pēdas, šķērsoja zirga vilktās kamanās.
Valsts robežsardzē pastāstīja, ka Daugavpils pārvaldes Medumu nodaļas robežsargi otrdien ar dienesta suņa palīdzību, izsekojot pēdas, kādā privātmājā aizturēja 38 gadus veco Staņislavu K. un 45 gadus veco Mariju B. Viņi zirga kamanās nelikumīgi šķērsoja Latvijas - Lietuvas robežu. Personas atbrīvotas, bet par zirga likteni ziņu nav. Robežsargi noskaidro lietas apstākļus.

Tostarp Sēlijas pārvaldes robežsargi sadarbībā ar policiju pierobežā uz ceļa Jēkabpils-Nereta aizturēja 1949.gadā dzimušo Latvijas pilsoni Ēriku M., pie kura tika atrasta 10 litri alkohola "American Corn Tradition" vienlitrīgās plastmasas pudelēs un 10 paciņas cigarešu "Leningrad" bez akcīzes marķējuma. Aizturētais kopā ar degvīnu un cigaretēm nodots Neretas policijas darbiniekiem.

Valmieras pārvaldes Imigrācijas nodaļas robežsargi Alūksnē par nelikumīgu uzturēšanos valstī aizturēja un ievietoja īslaicīgās aizturēšanas izolatorā bezvalstnieku 1973.gadā dzimušo Maksimu D. (pēc paša vārdiem) bez personu apliecinošiem dokumentiem, kurš ieceļojis valstī 1991.gadā.

Kopumā uz valsts robežas otrdien aizturētas 39 personas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!