Foto: DELFI
Četri jaunieši naktī uz trešdienu Rīgas centrā izsekojuši, piekāvuši un aplaupījuši kādu sievieti, portālu "Delfi" informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Baisie notikumi risinājušies ap pulksten četriem naktī, kad policija saņēma informāciju par kādu pilsētas centrā apzagtu sievieti. Ierodoties notikuma vietā, policisti sastapa 33 gadus vecu sievieti, kura paskaidroja, ka viņu izsekojuši četri jaunieši, nama iekšpagalmā uzbrukuši, nogrūduši zemē, spārdījuši, situši ar dūrēm un nozaguši naudasmaku un mobilo telefonu. Turklāt, iespējams, uzbrucēji esot kurlmēmi, sacījusi sieviete.

Policisti pa rāciju par notikušo paziņojuši saviem kolēģiem un kopā ar cietušo nekavējoties apsekojuši apkārtni. Pēc cietušās norādītajām pazīmēm kājnieku patruļas Merķeļa ielā pamanīja vienu aizdomīgu personu, kuru tūdaļ aizturēja.

Aizturētais 21 gadu vecais jaunietis bija kurlmēms un rakstiskā saziņā ar viņu policistiem izdevās noskaidrot, ka pārējie trīs devušies Gogoļa ielas virzienā.

Aptuveni pēc pusstundas policisti pamanīja trīs cietušās norādītajām pazīmēm atbilstošus puišus, kurus tūdaļ aizturēja.

Aizturētajos 15, 17 un 20 gados vecajos jauniešos sieviete atpazina laupītājus. Pie jaunākā no uzbrucējiem policija arī atrada sievietes mobilo tālruni.

Četri aizturētie un cietusī nogādāti Valsts policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!