Foto: DELFI
Kāds 1979.gadā dzimis vadītājs pamatīgā dzērumā svētdienas vakarā, braucot ar BMW, nesavaldīja automašīnu un iebrauca pretējā braukšanas joslā, taranējot pretim braucošo "Ford", ziņo "Zemgales Ziņas".

"Ford" vadītājs Gunārs Timermanis laikrakstam stāstījis, ka vainīgais braucis lielā ātrumā. "Labi, ka paspēju nedaudz nobraukt uz gājēju ietves pusi, citādi būtu tiešais kontakts. Jo ātrums BMW automašīnai bija tik liels, ka to mētāja pa ceļu," stāstījs Timermanis, piebilstot, ka par ātrumu liecina arī tas, ka vēl pēc sadursmes BMW labu gabalu pabrauca bez priekšējā riteņa. Negadījumā sasistas automašīnas, cilvēki nav cietuši.

"Māju iedzīvotāji no Kalpaka ielas pastāstīja, ka viņi jau esot savākuši parakstus un iesnieguši Domē vēstuli ar lūgumu šajā ceļa posmā ierīkot "guļošo policistu", jo šajā ceļa posmā bieži notiekot avārijas, mašīnas ieskrien māju sētās, kas atrodas pie ielas, tiek apdraudēti gājēji. Pagaidām šis iedzīvotāju lūgums ir bez atbildes," stāstījis Timermanis.

Negadījums noticis Oskara Kalpaka ielas posmā starp Raiņa un Vaļņu ielu. BMW vadītāja izelpā konstatētā alkohola koncentrācija – 2,93 promiles.

Delfi Aculiecinieka fotogalerija


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!