Aizvadītajās brīvdienās Jūrmalas policija aizturējusi kādu 1963. gadā dzimušu vīrieti, kurš sestdien bija atkailinājis savus dzimumorgānus kādas meitenes priekšā.

Jūrmalas policija portālam „Delfi” norāda, ka vīrietis aizturēts, jo meitenes tēvs operatīvi reaģējis uz meitas stāstīto. Tieši tēvs likumpārkāpēju arī aizturējis.

Pašlaik pret vīrieti, kurš atrodas apcietinājumā, ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 231. panta 1. daļas „Par rupju sabiedriskā miera traucēšanu, kas izpaužas acīmredzamā necieņā pret sabiedrību vai bezkaunībā, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru”. Krimināllikums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz 50 minimālajām mēnešalgām.

Tomēr policisti aicina arī atsaukties gan minētā pārkāpuma lieciniekus, gan arī ziņot par citām krimināla rakstura pretenzijām pret attēlo redzamo vīrieti. Policija aicina zvanīt pa tālruņiem 67 07 51 47 vai 67 07 51 11.

Likumpārkāpuma izdarīšanas brīdī vīrietis, iespējams, bija ģērbies zilā džinsu auduma jakā, krāsainā adītā džemperī, zilas krāsas rūtainā kreklā, tumšās biksēs un melnās kurpēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!