Divu mēnešu laikā Jūrmalas tiesas priekšsēdētāja Hipolita Mika automašīna "Audi A8" bijusi iesaistīta divos ceļu satiksmes negadījumos.
Kā apstiprināja Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldē, jūnija sākumā automašīna "Audi A8", kas pieder Mika sievai Helēnai, Dzintaros, Edinburgas prospektā, notrieca kādu sirmgalvi un viņas mazmeitu. Pēc negadījuma cietušajai sievietei un bērnam tika konstatēti vidēji smagi miesas bojājumi.

Atbildību par negadījumu uzņēmās 1976.gadā dzimusi sieviete. Automašīnā negadījuma brīdī atradies arī pats tiesas priekšsēdētājs. Par šo ceļu satiksmes negadījumu policija ierosinājusi krimināllietu.

Savukārt ceturtdien ap plkst.22.50, uz autoceļa Kauguri - Jaunķemeri, Mika automašīna "Audi A8" uzskrēja virsū ceļa malā stāvošai automašīnai. Negadījumā cieta kāds vīrietis, sieviete un 15 gadus vecs jaunietis. Cietušais vīrietis bija apstādinājis mašīnu un izkāpis no tās, lai ielietu degvielu. Arī šoreiz negadījuma brīdī automašīnā atradās Miks un 1976.gadā dzimusī sieviete.

Policija informē, ka pašlaik vēl nav noskaidrots, kurš negadījuma brīdī vadīja automašīnu. Pēc sadursmes uz alkohola ekspertīzi tika nogādāta sieviete, jo Mikam bija sirdslēkme. Arī par otro negadījumu, visticamāk, policija ierosinās krimināllietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!