Pret kļūmīgo pārdevēju, kas kādai liepājniecei minerālūdens vietā pārdevusi etiķa esenci, vēlas uzsākt kriminālvajāšanu. Liepājas policija pagājušās nedēļas beigās nodevusi prokuratūrai krimināllietu pret minēto pārdevēju kriminālvajāšanas uzsākšanai.
Prokuratūrai atbilstoši likumam desmit dienu laikā jāizlemj, vai uzsākt kriminālvajāšanu, vai arī izbeigt krimināllietu. Tomēr Vītoliņš pieļāva, ka, visticamāk, tiks uzsākta kriminālvajāšana.

Jau ziņots, ka jūlija beigās 1964.gadā dzimusī Tatjana T. veikalā "Dālija" minerālūdens "Fuldataler" vietā iegādājusies un uzreiz iedzērusi etiķa esenci. Tā kā abas pudeles un to etiķetes bijušas ļoti līdzīgas, pārdevēja tās sajaukusi.

Pēc etiķa iedzeršanas sieviete ar spēcīgiem kakla gļotādas un balss saites apdegumiem tika nogādāta Liepājas centrālās slimnīcas reanimācijas nodaļā. Slimnīcā sieviete bija spiesta ārstēties aptuveni mēnesi.

Krimināllieta pret pārdevēju, kas minētajā veikalā strādāja tikai otro dienu, tika ierosināta par smagu vai vidēju miesas bojājumu izdarīšanu aiz neuzmanības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!