Foto: stock.xchng
Lai gan Liepājas naktskluba "Fontaine Palace" ugunsgrēka iemeslus vēl skaidro, glābēji neizslēdz arī ļaunprātīgu dedzināšanu.

Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inese Veisa sarunā ar portālu "Delfi" pastāstīja, ka ugunsgrēks sācies ēkas pagrabā un, lai gan ēka ir koka, liesmas pārāk ātri izplatījušās pa visu māju. Glābēji pieļauj, ka nelaimes iemesls varētu būt arī nevērīga rīcība ar uguni.

Ugunsgrēks Liepājas populārajā klubā izcēlās naktī uz trešdienu. Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš trešdienas rītā LNT raidījumam "900 sekundes" norādīja, ka ugunsgrēks ir apdzēsts, taču kluba iekšpuse ir praktiski izdegusi. Liesmas plosījušās 900 kvadrātmetru platībā.

Cilvēki nelaimē cietuši nav. Neskartas ir arī klubam blakus esošās mājas.

Lai ugunsgrēku nodzēstu, strādājuši 80 ugunsdzēsēji.

Kluba pārstāvis Jānis Enkūzens sarunā ar portālu "Delfi" pagaidām nelaimes cēloņus komentēt nevēlējās, norādot, ka notikuma vietā strādā policija un tā skaidros iemeslus. Taču viņš neizslēdza arī ļaunprātīgu dedzināšanu. Arī to, cik lieli zaudējumi ir nodarīti klubam, Enkūzens precīzi pateikt nevarēja, vien sacīja, ka tie ir ļoti lieli.

Par notikušo ir informēts arī kluba īpašnieks Stīns Lorencs, kurš pats pašreiz ir Venecuēlā. Viņš devis rīkojumu visus pasākumus pārcelt uz viesnīcas telpām, pastāstīja Enkūzens.

Savukārt Liepājas ziņu portālu "liepajniekiem.lv" vēsta, ka izsaukums uz klubu saņemts 5.58. Degšanas sākumā klubā bijis pavisam maz apmeklētāju, un kluba darbinieki tos uzreiz izveduši ārā.
video: www.liepajniekiem.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!