Foto: DELFI
Aizvadītajā diennaktī sadursmē ar velosipēdu uz ietves Liepājā cietusi kāda 77 gadus veca kundze, kura nogādāta slimnīcā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Krišjāņa Valdemāra un Rožu ielas krustojumā un velosipēdists pēc notikuma aizmucis.

Savukārt Babītes novadā svētdienas vakarā, ap pulksten 21:15, "Peugeot" markas auto 50 uzbrauca virsū 63 gadus vecam gājējam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Slimnīcā nogādāts arī kāds 30 gadus vecs motociklists un viņa 27 gadus vecais pasažieris, kuri Daugavpilī brauca ar motociklu "Jawa" bez valsts numurzīmēm. Motocikla vadītājs neievēroja ceļazīmes "dodiet ceļu" prasības un nokļuva sadursmē ar automašīnu "Volvo" ar puspiekabi.

Rucavas novadā ceļu satiksmes negadījumā cietušas un slimnīcā nogādātas 33 gadus veca autovadītāja un viņas 18 gadus vecā pasažiere, auto "Oper Frontera" nobraucot no ceļa braucamās daļas un apgāžoties nepareizi izvēlēta braukšanas ātruma dēļ. Tāpat automašīnai apgāžoties cietis arī 1957.gadā dzimis "Nissan Sunny" vadītājs un viņa 48 gadus vecais pasažieris. Negadījums noticis, autovadītājam nespējot nesavaldīt spēkrata stūri un nobraucot no ceļa braucamās daļas.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Reģistrēti 235 ātruma pārsniegšanas gadījumi, desmit autovadītāji pie stūres bija sēdušies alkohola vai narkotisko vielu iespaidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!