Pēc aptuveni piecu stundu dzēšanas darbiem, ugunsdzēsējiem vakar plkst.23 izdevies likvidēt ugunsgrēku ēkā Rīgā, Grēcinieku ielā 22, kurā atrodas vairāku firmu un organizāciju telpas, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).
Kā ziņots, informāciju par dūmiem nama bēniņos VUGD saņēma vakar plkst.18.13.

Ugunsgrēks bija izcēlies starp ēkas piekto stāvu un bēniņiem 80 kvadrātmetru platībā, dedzis griestu pārsegums. Notikuma vietā liesmu dzēšanai izmantotas deviņas ugunsdzēsēju automašīnas, tostarp divi autopacēlāji ar kāpnēm.

Degušas SIA "Laukceltnieks R" telpas, informēja VUGD.

Kā liecina izziņu dienestu informācija, ēkā Grēcinieku ielā 22 atrodas vēl vairāku firmu un organizāciju telpas - SIA "Rannila Steel Latvia", naktsklubs "Klubs 3", kā arī Latvijas Tirdzniecības banka, Latvijas Būvnieku asociācija u.c.

Latvijas Tirdzniecības bankas valdes priekšsēdētājs Armands Šteinbergs skaidroja, ka ugunsgrēks bankas telpas, kas atrodas šajā adresē, nav skāris - degot līdzās esošā ēkas bēniņi.

Ugunsgrēka dzēšanas laikā Grēcinieku ielā tika pārtraukta satiksmes kustība. Pēc ugunsgrēka likvidēšanas satiksme atjaunota.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!