Foto: Shutterstock
Otrdien, 19. februārī, Limbažos par vairāku automašīnu bojāšanu aizturēti 2000. gadā un 2001. gadā dzimuši jaunieši, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Sākotnējā informācija liecinājusi par diviem bojātiem transportlīdzekļiem, taču dienas laikā no pilsētniekiem saņemti vairāki iesniegumi par bojātām automašīnām Ezeru, Klostera, Jaunās, Sporta, Parka ielu posmos.

Izmeklēšanā pārskatot pilsētas videonovērošanas kameras, uz karstām pēdām aizturētas divas personas – 2000. gadā un 2001. gadā dzimuši jaunieši. Būdami alkohola reibumā un huligānisku tieksmju vadīti, abi jaunieši sasituši 12 automašīnas, bojājot to vējstiklus, sānu logus un sānu atpakaļskata spoguļus. Tāpat konstatēts, ka jaunieši nozaguši kādas automašīnas numurzīmi, bojājuši puķu podus un nozaguši atslēgu un ķēdi no kāda uzņēmuma īpašuma.

Nepilngadīgais jaunietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā.

Par notikušo sākts kriminālprocess. Par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!