Foto: DELFI

Policija aizturējusi vīrieti, kas aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā, Mazā Kalna ielā, sašāvis kādu jaunieti, informē Valsts policija (VP).

Sestdien, 6.jūnijā, policija no mediķiem saņēmusi informāciju par slimnīcā nogādātu sašautu vīrieti. Likumsargi noskaidrojuši, ka ap pulksten 6:45 divi vīrieši ieradušies kādā atpūtas centrā Mazā Kalna ielā. Kāds atpūtas vietas apmeklētājs viņiem agresīvi licis doties projām.

Abi vīrieši iesēdušies automašīnā un sākuši braukt projām, taču tad izdzirdējuši šāvienu – lode trāpījusi pa priekšējo stiklu.

Bēgot no uzbrucēja, automašīnas vadītājs tikai pēc kāda laika pamanījis blakus sēdošo draugu, kuram tecējušas asinis. Šoferis izsaucis mediķus, kuri cietušo – 1992.gadā dzimušo jaunieti – smagā stāvoklī nogādājuši slimnīcā.

Policisti noskaidrojuši iespējamo vainīgo personu un jau pēc pāris stundām aizturēja 1973.gadā dzimušu vīrieti, pie kura kratīšanas laikā atrada arī TT pistoli.

Šobrīd pret aizturēto vīrieti ir uzsākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu, viņam par šādu noziegumu var draudēt mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku līdz divdesmit gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Pirmdien 1973. gadā dzimušajam vīrietim tika piemērots apcietinājums. Turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu nozieguma motīvus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!