Foto: DELFI
Otrdien kāds pagaidām nenoskaidrots autovadītājs Mežotnē uzbraucis velosipēdistam un aizlaidies no notikuma vietas, par notikušo neziņojot policijai, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijā (VP).

Negadījums noticis pulksten 15. 1952. gadā dzimušais velosipēda vadītājs nogādāts slimnīcā.

Savukārt Limbažos, Jaunajā ielā 20, kāds velosipēdists pēkšņi izbraucis uz ceļa braucamās daļas, nedodot priekšroku pa ielu braucošajam "Audi", kā rezultātā notikusi sadursme. Negadījumā cietis velosipēda vadītājs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki.

Autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža 10,8 kilometrā notikusi automašīnu MB un "Chrysler" sadursme, kurā cietuši un slimnīcā nogādāti abu automašīnu vadītāji.

Savukārt Rēzeknē, Keramikas ielā, kāds vīrietis, vadot mopēdu "Yinxiang", mēģinājis izvairīties no sadursmes ar automašīnu "Mercedes Benz", uzbraucis uz ceļa apmales un nokritis. Savukārt "Mercedes Benz", izvairoties no sadursmes uzbraucis uz ceļa nomales. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts mopēda vadītājs.

Daugavpilī, Parādes ielā, kāds vīrietis, vadot automašīnu BMW, uz gājēju pārejas notriecis sievieti. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Likumsargi aizvadītās diennakts laikā pieķēruši 11 dzērājšoferus un divus autovadītājus, kas pie stūres bija sēdušies narkotisko vielu reibumā. Tāpat policisti pieķēruši 203 atļautā braukšanas ātruma pārkāpējus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!