Bijušais Valmieras rajona padomes priekšsēdētājs Jānis Miglavs, kuru tiesā par jaunietes sabraukšanu un atstāšanu bez palīdzības, mēnesi pirms tiesas atkal izraisījis autoavāriju. Šoreiz cilvēki nav cietuši un policija nav konstatējusi, ka Miglavs būtu sēdies pie stūres alkohola reibumā.
Valmieras rajona policijas pārvaldes atbildīgais par sadarbību ar presi Aleksandrs Melngāršs apliecināja, ka pirmdien Valmieras autoostas tuvumā 1964.gadā dzimušais, bijušais pašvaldības vadītājs Miglavs izraisīja autosadursmi, vadot automašīnu "GAZ 53", viņš nepalaida garām pa galveno ceļu braucošo smago automašīnu MAZ. Tādēļ notika sadursme, kurā bojāti abi transporta līdzekļi, cilvēki nav cietuši.

Jau vēstīts, ka Valkas rajona tiesā Miglava lietu atsāks skatīt nākamā gada 29.janvārī. Miglavs apsūdzēts par to, ka 1999.gada augustā dzērumā izraisīja satiksmes negadījumu, notriekdams 18 gadu vecu meiteni, kura notikuma vietā mira. Pēc negadījuma Miglavs notikuma vietu atstāja. Gala apsūdzība Miglavam uzrādīta par ceļu satiksmes noteikumu vai transporta līdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja tā izdarīta dzērumā, kā arī par smagi cietušā apzinātu atstāšanu bez palīdzības. Miglavs auto vadīt varēja, jo viņš atguva auto vadīšanas apliecību, kura viņam pēc avārijas tika noņemta uz diviem gadiem. Šofera tiesības viņš atguva šā gada martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!