Jelgavas centrā pirmdien pievakarē lielā ātrumā ar šosejas motociklu braucošs jaunietis ielu krustojumā notrieca 14 gadus vecu meiteni, kura šķērsoja ielu pie luksofora zaļās gaismas.
Pusaudze, kura negadījumā guva smadzeņu satricinājumu un galvas sasitumu, pēc negadījuma ievietota slimnīcā, bet viņai uzbraukušais motociklists, kuram arī konstatēts smadzeņu satricinājums, pēc pirmās palīdzības sniegšanas no slimnīcas atlaists mājās.

Notikuma aculiecinieki pastāstīja, ka motociklists krustojumam tuvojies lielā ātrumā, tikpat kā nebremzējot, apbraucis vairākas pie luksofora stāvējušās automašīnas un uzbraucis meitenei. Mirkli pirms negadījuma viņš gan centies nobremzēt, par ko liecinot viņa slaidais kritiens pāri motocikla stūrei.

1981.gadā dzimušais Imants ar motociklu "Honda" 1989.gadā dzimušo Lauru notrieca plkst.18.15 Lielās un Pētera ielu krustojumā, pastāstīja Jelgavas pilsētas un rajona ceļu policijā.

Kopš gada sākuma Latvijā kopumā motociklu avārijās gājuši bojā septiņi, bet miesas bojājumus guvuši vairāk nekā 50 cilvēku, informēja Ceļu policijas pārvaldē. Par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem šogad Latvijā aizturēti 40 motociklisti, 10 no viņiem - par braukšanu dzērumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!