Nepilnas nedēļas laikā aptuveni vienā un tajā pašā vietā, uz šosejas A7 Rīga - Bauska, Ķekavas novadā, gājis bojā motociklists. Pirms nedēļas šajā vietā gāja bojā velosipēdists.

Valsts policijas preses pārstāve Linda Neimane-Zobena informēja, ka piektdien ap plkst.16.35 autoceļa Rīga -Bauska 13.km 1990.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Opel" sadūrās ar motociklu "Suzuki", kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis.

Motocikla vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta arī automašīnas vadītājs, bet pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas viņš atlaists mājās.

Kā ziņots, 15.augustā plkst.22.45 šajā pašā vietā, tikai kilometru tālāk, uz Bauskas šosejas Ķekavas novadā, automašīnas "Ford Galaxy" vadītājs uzbrauca velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām negadījuma vietā nomira. Vīrietis brauca ar kalnu velosipēdu "Merida Kalahari 550" pelēkā krāsā.

Policijai joprojām nav izdevies noskaidrot velosipēdista personību.

Mirušais vīrietis bijis aptuveni 25 līdz 30 gadus vecs, 170 līdz 175 centimetrus garš, 70 līdz 75 kilogramus smags, kalsnas miesas būves, tumšiem, īsi grieztiem matiem. Viņš bija ģērbies melnā T-kreklā ar pelēkbaltu kvadrātveida zīmējumu, zilpelēkās džinsu auduma biksēs, savukārt kājās velosipēdistam bija dzeltenas krāsas vasaras sandales.

Kā sacīja Neimane - Zobena, pagājušajā diennaktī kopumā valstī reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 20 gadījumos cieta cilvēki, viens cilvēks gāja bojā.

No kopējā negadījumu skaita Rīgā reģistrēti 36 satiksmes negadījumi, 11 no tiem ar cietušajiem, viens cilvēks gāja bojā.

Valstī kopumā aizturēti 44 transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā, no tiem 17 vadīja automašīnas, 27 - velosipēdu vai mopēdu vadītāji. Rīgā no tiem aizturēti 15, no kuriem seši automašīnas vadītāji, pārējie - velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!