Foto: F64
Piektdien un sestdien Rīgā aizturēti divi magnetolu zagļi, vienu no zagļiem aizturēja paši iedzīvotāji, bet otru - patruļas policisti, informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Piektdien pēcpusdienā Bruņinieku ielā nozieguma aculiecinieki paši saviem spēkiem aizturēja kādu 1970.gadā dzimušu vīrieti, kuru nodeva policijai. Vīrietis ir agrāk sodīts par zādzībām un narkotisko vielu lietošanu.

Savukārt sestdienas rītā ap plkst. 5:30 Gaujas ielā patruļas policisti bija liecinieki vēl vienai magnetolas zādzībai - 1976. gadā dzimis vīrietis centās apzagt automašīnu "Mazda". Vīrietis aizturēts ar magnetolu rokās. Policija informēja, ka viņš jau ir astoņas reizes sodīts par dažādām zādzībām.

Nedēļas nogalē aizturēti arī divi narkotiku lietotāji un tirgotāji. Viens izsaukums tika saņemts par diviem aizdomīgiem vīriešiem Mazajā Matīsa ielā, kur pie viena no aizturētajiem atrada narkotiskās vielas 70 latu vērtībā un iepakojumu ar mobilajiem telefoniem. Otrs izsaukums policiju veda uz Maskavas forštati, kur aizturēja trīs vīriešus, un pie viena no viņiem atrada heroīnu, metamfetamīnu un klonozepāma tabletes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!