Oktobra sākumā Rīgas rajona Saulkrastos pagaidām nenoskaidrotas personas kādam Lietuvā dzīvojošam autovadītājam nolaupījušas kravas automašīnu "Iveco Cursor", viņš pats ilgu laiku turēts ieslodzīts kādās mājās.
Kā informēja Rēzeknes policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks, Kārtības policijas priekšnieks Antons Gaisiņš, vakar šis autovadītājs no kādas automašīnas izmests Rēzeknes pievārtē pie degvielas uzpildes stacijas "Dinaz".

Cietušais Rēzeknes policijā pastāstījis, ka viņš Skandināvijā saņēmis kravu, ar prāmi ieradies Tallinā, šķērsojis robežkontroles punktu Ainažos, lai cauri Latvijai turpinātu ceļu uz Lietuvu.

Saulkrastos šoferis apstājies atpūsties. Pie viņa piebraukuši pagaidām nenoskaidroti cilvēki, piekāvuši un vīrieti bezsamaņā nogādājuši uz kādu māju, kur viņš apmēram divas nedēļas turēts ieslēgts, bet vakar atvests un pie Rēzeknes izgrūsts no kādas mašīnas.

Gaisiņš norādīja, ka pagaidām Lietuvas šofera vadītā automašīna nav atrasta, saņemtais iesniegums nosūtīts pēc piekritības Rīgas rajona policijai.

Rīgas rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Inguna Gaile sacīja, ka policija vēl nav saņēmusi lietas materiālus, tādēļ pašlaik nevar komentēt notikušo un tālāko lietas virzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!