Foto: Valsts policija
Kādas Rīgas reģiona slimnīcas pacients, aizejot ogot, aplaupījis un piekāvis kādu sievieti, portālam "Delfi" informēja policijas pārstāvis Toms Sadovskis.
Foto: Valsts policija
1975.gadā dzimušais vīrietis ap pulksten 7:30 svētdienas rītā savam palātas biedram paziņoja, ka dosies uz mežu ogot. Salasījis ogas, vīrietis devies atpakaļ uz slimnīcu, kad pamanījis, ka viņam aiz muguras iet kāda sieviete.

Viņš ļāvis, lai sieviete paiet viņam garām, un tad viņai uzbrucis. Upuri ievilcis grāvī, viņš to sitis un ar roku aizspiedis acis, pieprasot naudu. Sievietei līdzi bijuši trīs lati, kurus tā arī atdevusi laupītājam.

Dodoties prom no notikuma vietas, vīrietis aizmetis asinīm notraipīto jaku. Kad trīs lati bija iztērēti, vīrietis atgriezās slimnīcā.

Pirmdien vīrieti izdevās aizturēt. Sākumā viņš savu vainu pastrādātajā noliedza, bet, ka policija atrada mežā viņa jaku, visā atzinās. Vīrietis policistiem pastāstīja, ka martā izlaists no cietuma, kur pavadījis sešus, septiņus gadus. Cietumā viņš nonācis par vardarbību pret sievieti. Policijai viņš stāstīja, ka ieslodzījumā nodarbojies ar boksu.

Ierosināts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!