Saduroties divām vieglajām automašīnām, piektdien Ogres rajonā cietuši septiņi cilvēki. Negadījums noticis Suntažu - Lauberes šosejas otrajā kilometrā. Viens no septiņiem cietušajiem, kas piektdien pēc satiksmes negadījuma nogādāti Ogres rajona centrālajā slimnīcā, smagā stāvoklī atrodas reanimācijā.
Pacients, kuru piektdien ar politraumu ievietoja slimnīcā, vairākas stundas operēts, un viņa stāvoklis ir smags. Cietušajam arī paņemti asins paraugi, lai noskaidrotu, vai negadījuma brīdī viņš bijis alkohola reibumā, taču analīžu rezultāti vēl neesot zināmi.

Pārējie seši negadījumā cietušie atrodas slimnīcas ķirurģijas nodaļā. Visi cietušie ir gados jauni cilvēki, kas slimnīcā ievietoti ar ļoti dažādām traumām, pārsvarā - lūzumiem un mezģījumiem. Avārijas upuru stāvoklis esot atšķirīgs - viens no pacietiem, kuram ir vēdera trauma, ticis operēts, savukārt kāds cits jūtoties labāk par pārējiem, tomēr ārsti viņam vēl neļaujot staigāt.

Visiem pacientiem paņemti asins paraugi, un pirmdien vai otrdien mediķi varēs pateikt, vai avārijas brīdī jaunie cilvēki ir bijuši alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!