Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem gājuši bojā divi cilvēki, informēja Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākā inspektore Linda Neimane.
Ap plkst.18.35 Valmieras rajonā, autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža 71.kilometrā 1985.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Honda Civic" nepalaida pa galveno ceļu braucošo kravas automašīnu "Volvo", tādēļ notika automašīnu sadursme.

No gūtajām traumām notikuma vietā mira automašīna "Honda" vadītāja. Kā liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta operatīvā informācija, lai no avarējušās automašīnas atbrīvotu nu jau mirušo automašīnas vadītāju, bija nepieciešama glābēju palīdzība.

Piektdien ap plkst.22 Jēkabpils rajonā, autoceļa Rīga-Daugavpils 142.kilometrā sadūrās automašīna "Audi 100" un automašīna "Mazda 323".

Pēc automašīnu sadursmes, neatliekamās palīdzības automašīnā no gūtajām traumām nomira 1986.gadā dzimis vīrietis, savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti 1985.gadā un 1976.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi. 10 negadījumos cieta cilvēki, bet divi cilvēki gāja bojā.

Rīga reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, piecos negadījumos cieta cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!