Nakts laikā pie Brīvības pieminekļa un tā apkārtnē pieķerti divi vīrieši, kuri nokārtotāja dabiskās vajadzības, portālu "Delfi" informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Kamēr Saeima lēma par makroekonomikas  stabilizācijas plānu, plkst. 01.07 pašvaldības policijas darbinieki no Videonovērošanas centra saņēma informāciju, ka Brīvības pieminekļa skatu laukumā pie metāla durvīm kāds vīrietis kārto dabiskās vajadzības.  Vīrietis nekavējoties tika aizturēts un nogādāts policijas pārvaldē, kur viņam tika konstatēts alkohola reibums - 2,6 promiles.

1985.gadā dzimušajam Mārcim sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par atrašanos sabiedriskā vietā reibuma stāvoklī un dabisko vajadzību nokārtošanu tam neparedzētā vietā.

Savukārt jau pēc Saeimas sēdes beigām plkst. 05.15 policisti pamanīja vīrieti, kurš iegāja Brīvības piemineklim blakus esošajos apstādījumos un kārtoja dabiskās vajadzības. 1988.gadā dzimušais Jānis tika aizturēts un viņam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par dabisko vajadzīgu nokārtošanu tam neparedzētā vietā.  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!