Aizdomās par narkotiskās vielas, heroīna, nelikumīgu iegādāšanos un glabāšanu pagājušās nedēļas sākumā policija aizturējusi Vadimu Karginu, kurš ir baņķiera Valērija Kargina brālis, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.
Rīgas galvenās policijas pārvaldes Preses un sabiedrisko nodaļā apstiprināja, ka 25.novembrī Rīgā, Hipokrāta ielā, aizturēts 1969.gadā dzimušais Vadims K., pie kura policijas darbinieki atrada narkotikas. Vīrietis uz trim diennaktīm tika ievietots Īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, bet šobrīd viņam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Policija ierosinājusi krimināllietu par narkotiskas vielas nelikumīgu iegādāšanos un glabāšanu.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas pie aizturētā policisti atraduši 0,26 gramus heroīna.

Saskaņā ar Uzņēmumu reģistra apkalpojošās firmas "Lursoft" datu bāzē pieejamo informāciju, 34 gadus vecais Vadims Kargins šobrīd ir līdzīpašnieks piecos uzņēmumos, no kuriem divos gan šoruden jau uzsākta vienkāršota likvidācija.

13,46% daļu Vadimam Karginam pieder SIA "Crosstrade Incorporated Latvia Limited", kurai kā darbības veidi reģistrēta komercdarbība, starpniecība, mārketings, līzings, faktorings, konsultācijas, noliktavu saimniecība u.c. 10% daļu viņam pieder SIA "PAF holdings", kas nodarbojas ar finanšu starpniecību, operācijām ar nekustamo īpašumu, holdinga kompāniju darbību, bet 5% daļu - SIA "Pārtikas programma", kas kā darbības veidus reģistrējusi gāzes apkures katlu, citu gāzes sistēmu un rezerves daļu, celtniecības materiālu, iekārtu un darba rīku tirdzniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!