Foto: AP/Scanpix

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes darbinieki ir aizturējuši 1993. gadā dzimušu vīrieti saistībā ar nežēlīgu slepkavību, kas pastrādāta aizvadītajā nedēļā Liepājā. Vīrietim piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums, portāls "Delfi" uzzināja valsts policijā.

Policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Sērijveida un sevišķi smagu noziegumu apkarošanas nodaļas darbinieki ir noskaidrojuši aizdomās turētā personību, veicot virkni izmeklēšanas darbību.  Tika uzsākta meklēšana un aizdomās turētais 5. augustā tika aizturēts kādā dzīvesvietā pie paziņām, kur tobrīd slēpās.

1993. gadā dzimušais vīrietis iepriekš ir bijis policijas redzeslokā saistībā ar mantiska rakstura noziedzīgu nodarījumu veikšanu. Līdz šim viņš nav bijis sodīts ar brīvības atņemšanu.

Kriminālprocesā par slepkavību turpinās izmeklēšana.

30. jūlijā plkst. 7 Liepājā, Amatas un Salmu ielas krustojumā, zem zaru kaudzes atrasts nenoskaidrotas personības vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Sākotnēji policijai nebija informācijas par mirušā personību, tādēļ tika lūgta sabiedrības palīdzība vīrieša personības noskaidrošanai.  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!