Foto: Valsts policija

Valsts policija operatīvi aizturējusi kādu 1988. gadā dzimušu vīrieti aizdomās par spridzināšanas draudiem Daugavpils autoostā esošā restorānā.

Valsts policijā portālu "Delfi" informēja, ka 21. decembrī pulksten 10.46 Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes dežūrdaļa saņēma zvanu no anonīmas personas, kura paziņojusi, ka restorānā "Irish Dublin pub" Daugavpilī, Viestura ielā 10, ievietojusi spridzekli.

Cilvēku drošības dēļ ap pulksten 10.50 no ēkas tika evakuēti cilvēki un veiktas nepieciešamās pārbaudes. Uz vairākām stundām tika pārtraukta autoostas, veikalu, restorānu un citu pakalpojumu sniedzošo iestāžu darbība.

Notikuma vietas apsekošanas rezultātā aizdomīgi priekšmeti netika atrasti, norāda policijā. Visiem ēkas darbiniekiem ap pulksten 16 tika atļauts atgriezties savās darba vietās un turpināt darbu ierastā režīmā.

Operatīvo darbību rezultātā noskaidrota anonīmās personas identitāte un atrašanās vieta. Tas izrādījies kāds 1988. gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzes lokā. Persona aizturēta uz divām diennaktīm. Patlaban vīrietim piemērots aizdomās turamās personas statuss un drošības līdzeklis, kurš nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Sāktajā kriminālprocesā notiek pirmstiesas izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!