Foto: DELFI

Pēc konflikta, kura laikā sieviete vīrietim iesita ar pannu, vīrietis viņu izgrūda pa ceturtā stāva logu, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Trešdienas rītā ap pulksten pieciem policija saņēma izsaukumu uz Muceniekiem, kur pa ceturtā stāva logu bija izkritusi kāda 52 gadus veca sieviete. Skaidrojot notikušā apstākļu, Salaspils iecirkņa policisti atklāja, ka dzīvoklī notikusi iedzeršana, kuras laikā starp sievieti un vīrieti izcēlies konflikts. Strīda karstumā 38 gadus vecs vīrietis, iespējams, izgrūdis cietušo pa logu.

Kad aizdomās turētais tika nogādāts Salaspils iecirknī, viņš paskaidroja, ka sieviete viņam iesitusi ar pannu, tādēļ viņš viņai sitis pretī. Vīrietis policijai apgalvoja, ka atvērtais logs bijis cietušajai aiz muguras un viņa no trieciena pārkritusi pāri palodzei.

Šobrīd turpinās visu apstākļu noskaidrošana un pret aizdomās turēto uzsākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, bet cietusī sieviete šobrīd atrodas slimnīcā smagā stāvoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!