Foto: Reuters/Scanpix
Pēc pakaļdzīšanās un ieroča pielietošanas policistiem gadu mijā Tukuma novadā izdevies aizturēt kādu vīrieti un grūtnieci, kuri degvielas uzpildes stacijā ielēja 200 litrus degvielas un laidās mukt.

Policijā portālu "Delfi" informēja, ka Tukuma novada Džūkstes pagasta Pienavā 31.decembrī, aizdomās par 200,29 litru dīzeļdegvielas zādzību no degvielas uzpildes stacijas, aizturēts vīrieti un sieviete.

Automašīnas "Mercedes Benz Sprinter" vadītājs degvielas uzpildes stacijā uzpildīja 200,29 litrus dīzeļdegvielas un aizbrauca, nesamaksājot. Automašīna, kuru policisti atpazina satiksmē, nepakļāvās policijas prasībām apstāties, tāpēc tika sākta pakaļdzīšanās. Policisti arī secināja, ka automašīnai uzliktas citas valsts numura zīmes.

Pakaļdzīšanās turpinājās Tukuma pilsētā un noslēdzās Tukuma novadā Pūrē, kur tika bloķēts ceļš un bēgļi avarēja. Aizturēšanā tika iesaistītas sešas policijas ekipāžas un izmantoti dienesta ieroči.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess un aizturētas divas personas - 1971.gadā dzimis vīrietis no Rīgas un 1986.gadā dzimusī sieviete, kura ir ceturtajā grūtniecības mēnesī. Pēc mediķu apskates, konstatēts, ka grūtniecība nav apdraudēta.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts, vai personas nav saistītas citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!