Foto: DELFI
Trešdien Skrundas novadā apgāzusies kāda kravas automašīna ar piekabi, kura pirms tam uzbrauca no pretī braucošas kravas mašīnas izkritušam baļķim.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā informēja, ka ap plkst.21.20 autoceļa Rīga-Liepāja 144.kilometrā 1983.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "Scania" ar piekabi, uzbrauca baļķim, kas pēkšņi nokrita uz ceļa no pretimbraucošās kravas automašīnas. Pēc uzbraukšanas baļķim, kravas automašīnai tika bojāta riepa un tā, kļuva nevadāma. Automašīna nobrauca no ceļa un apgāzās.

Cietušajam kravas automašīnas vadītājam mediķi konstatēja vieglus miesas bojājumus.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem trijos cieta cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, vienā cieta cilvēks.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 17 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 14 no tiem bija autovadītāji, trīs - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti trīs šādi likumpārkāpēji - visi autovadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!