Pārbaudot pirmdien Čiekurkalnā aizturētā narkotiku tirgotāja dzīvesvietu, policija atradusi daudz munīcijas un ieročus. Policija vīrieša dzīvesvietā Čiekurkalna 1.līnijā atrada pistoles PM un "Margolins", 83 deviņu milimetru patronas, 318 5,6 milimetru patronas un trīs aptveres.
Rīgā, Čiekurkalnā, kādā dzīvoklī pirmdien policijas darbinieki atrada vairāk nekā 25 gramus heroīna. Rīgas Galvenās policijas pārvaldes 9.nodaļas darbinieki, sadarbojoties ar pretterorisma vienību "Omega", Čiekurkalna 1.līnijā par narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā aizturēja Hariju L. (1961) ar iesauku Žoržs vai Barens, kā arī Bernhardu P. (1964) ar iesauku Beņa.

Rīgas Galvenās policijas pārvaldes preses centrs informēja, ka pie vīriešiem atrastais heroīna daudzums ir pielīdzināms 500 devām. Sevišķi bīstamā narkotiskā viela bijusi safasēta divos maisiņos, katrā pa desmit gramiem, kā arī vairākos iepakojumos ar mazāku heroīna daudzumu.

Abi aizturētie policijas redzes lokā bijuši jau agrāk, Harijs L. agrāk tiesāts gan par huligānismu, gan narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu, savukārt Bernhards P. no 37 gadiem mūža ieslodzījumā pavadījis 16 gadus un tikai pērn atbrīvots pēc kārtējā soda izciešanas. Viņš tiesāts gan par zādzību un smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas beigusies ar cietušā nāvi, gan tīšu slepkavību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!