Foto: Valsts policija
Aizvadītajās brīvdienās policija apstādinājusi kādu velosipēdistu, kurš braucis, runājot pa telefonu, un pie viņa atradusi aptuveni 26 gramus ekstazī.

Valsts policijā portālu "Delfi" informēja, ka pagājušajās brīvdienās Rīgas centra rajonā Ceļu policija pamanīja velosipēdistu, kurš braukšanas laikā runājis pa mobilo telefonu. Ceļu policija vīrieti apturējusi. Kad vīrietim vaicāts uzrādīt dokumentus, viņš ļoti satraucies un, kamēr policija izskatījusi apturētā vīrieša dokumentus, viņš no iekškabatas izvilcis un aizmetis maisiņu.

Policistiem tas licies aizdomīgi, tādēļ aizmesto maisiņu likumsargi pārbaudījuši, atrodot pēc izskata MDMA jeb ekstazī līdzīgas tabletes. 1988. gadā dzimušais vīrietis nogādāts Valsts policijas Rīgas centra iecirknī.

Aizturētais jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par dažādiem noziegumiem. Ekspertīzē noskaidrots, ka maisiņā atradušies aptuveni 26 grami ekstazī tablešu.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu lielā apmērā bez nolūka tās realizēt. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!