Foto: Shutterstock
Otrdien policijas iecirknī nogādāts bruņots cukurvates tirgotājs, kurš, būdams kunga dūšā, iemidzis uz trotuāra pie sava motorizētā velosipēda, portālu "Delfi" informēja Rīgas pašvaldības policijā.

7. jūnijā likumsargi devušies uz izsaukumu Lielajā Kalna ielā, kur uz ielas blakus savam motorizētajam trīsritenim, kas aprīkots ar piekabi cukurvates tirgošanai, bija iemidzis kāds iereibis vīrietis. Likumsargi guļavu pamodinājuši, taču viņš nav bijis spējīgs patstāvīgi pārvietoties un atbildēt uz jautājumiem.

Uz notikuma vietu izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri apskatot vīrieti, secinājuši, ka hospitalizācija nav nepieciešama.

Vīrietis pēc atžirgšanas policijas darbiniekiem vaļsirdīgi atzinies, ka jau kādu laiku nelikumīgi tirgo cukurvati Pļavnieku apkaimē. Pēc atzīšanās tirgonim atsavināti pārkāpuma izdarīšanas rīki un noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par tirdzniecības noteikumu pārkāpšanu.

Pie vīrieša atrasts šaujamierocim līdzīgs priekšmets, pēc kura apskates likumsargi konstatējuši, ka tas ir pielādēts ierocis. Bruņotais cukurvates tirgotājs aizturēts un nogādāts Valsts policijas iecirknī tālākai lietvedības nodrošināšanai.

Kā informē RPP, jau iepriekš no iedzīvotājiem saņemtas sūdzības par šo cukurvates tirgotāju, taču policistiem, apsekojot iedzīvotāju norādītās teritorijas, nebija izdevies tirgotāju sastapt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!