Foto: F64
Trešdien Ogrē aizturēts pamatīgi iereibis 66 gadus vecs vīrietis, kurš mēģinājis aplaupīt divas desmitgadīgas meitenes, informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Trešdien neilgi pēc plkst.15 Ogres iedzīvotāji policijai ziņojuši par vīrieti, kurš uzbrucis divām mazgadīgām meitenēm. Nekavējoties policija ieradās norādītajā adresē un notikuma vietā aizturēja pamatīgi iereibušo 66 gadus veco kungu.

Vīrietis kāpņu telpā esot sagrābis meitenes un pieprasījis, lai viņas atdod visu, kas viņām ir. Pretošanās gadījumā viņš piedraudējis ar izrēķināšanos.

Meitenes neesot apjukušas un uzreiz mēģināja izrauties no iereibušā svešinieka tvēriena, un pēc brīža vīrietis viņas atlaida. Incidenta laikā tika bojātas kāpņutelpas durvis un tām izbira stikls, tādēļ viena no meitenēm guva miesas bojājumus.

Miesas bojājumu smaguma pakāpes noteikšanai nozīmēta ekspertīze, tomēr, visticamāk, meitenei būs nodarīti viegli miesas bojājumi.

Aizturētā vīrieša izelpā policija konstatēja 2,5 promiļu reibumu. Par notikušo sākts kriminālprocess par laupīšanas mēģinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!