Foto: Shutterstock
Svētdien, 6. septembrī, Siguldas piedzīvojumu parkā "Tarzāns" pārtrūkušas troses dēļ no vienas no trasēm nokritis jaunietis, gūstot traumas. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā sociālajā tīklā "Facebook" raksta notikumu aculieciniece Lina Čikrizova, svētdien šķēršļu parka "Tarzāns" ""Tiroliešu trasē" nokrita pēdējā trose un puisis no ievērojama augstuma nokrita zemē, bet veiksmīgā kārtā ticis cauri ar satricinājumu un sasitumiem". Aculieciniece norāda, ka par gūtajām vieglajām traumām slimnīcas ārsti pēc pamatīgām pārbaudēm pabrīnījušies, ka "puisim tā paveicies".

"Viņš nokrita uz zemes, centimetru attālumā no koka kāpnēm un info plāksnītēm," raksta Lina, norādot, ka saistībā ar notikušo negadījumu jaunieša tuvinieki esot vērsušies policijā.

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Ance Rozīte portālam "Delfi" apstiprināja, ka svētdien, 6. septembrī, Siguldā esošajā piedzīvojumu parkā "Tarzāns" vienā no trasēm pārtrūkusi trose, kā rezultātā no trases nokritis 1994. gadā dzimis vīrietis, kurš guvis traumas.

Policija saistībā ar notikušo lēmusi sākt kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13. nodaļas - par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību.

Tikmēr piedzīvojumu parka mājsalapa leicina, ka "šonedēļ no pirmdienas līdz piektdienai (7.-11.09.) Tiroliešu trasē notiks rekonstrukcijas darbi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!